Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sen,pff D: who cares.

Idealny dzień by być zombiaczem w świetle słonecznym D:

Taaa, mój dzisiejszy stan powodowany jest tym, że do 2 w nocy siedziałem i The walking Dead czytałem :mrgreen: .

-- 28 maja 2014, 09:01 --

white Lily, Progressive, bry.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progressive, za komiks już się zabierałem kiedyś, na kilka miesięcy przed rozpoczęciem serialu, ale nie chciałem sobie zabawy psuć spoilerami i poprzestałem na numerach 1-5.

Teraz czytam sobie numer 34 i muszę przyznać, że zabawa jest taka sama, jeśli nie lepsza niż serial :mrgreen: . Różnic oczywiście jest sporo, ale to dobrze. No i czytam rzecz jasna w oryginale :smile: .

Ogólnie komiks bardzo na plus, nie pamiętam kiedy ostatnio tak się zaczytałem. I w dodatku tyle tych zeszytów już wyszło, że zajmie mnie to na jakiś czas. Na dysku jeszcze mam wszystkie wydane do tej pory numery "Revieval" i "Grimm Fairy Tales", więc będzie co czytać jeszcze przez dłuuugi czas :smile: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, zazdroszcze, ze jeszcze tyle zeszytow przed Toba bo komiks jest swietny, serial sie nie umywa nawet. Mam nadzieje ze kolejny komiks Kirkmana bedzie równie dobry i że przy okazji nie bedzie to rzutowac na poziom TWD. Komiksy ogolnie czytasz czy akurat od TWD zaczales? Image Comics wydaje kilka świetnych tytułow, od siebie goraco moge polecic Chow i genialna, naprawde genialna Sage.

btw. też myślalem ze jeszcze dużo zeszytów przede mną, ale to się połyka w takim tempie, że za chwile nie będziesz miał co czytac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progressive, akurat ostatnio mi się tak zebrało na komiksy. Grzebię po internetach i cbry pobieram. Zawsze patrzyłem z lekkim politowaniem na osoby wkręcone w ten temat bo znałem tylko tych wszystkich gości w rajtkach od DC Comics i tym podobnych wydawnictw. Ale od jakiegoś czasu wyławiam jakieś perełki i poczytuję :mrgreen: . Ogólnie klimaty noir wydają się dość bliskie temu, czego szukam w kulturze popularnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.