Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie kolekcje gar...a cholera,będę miły D:

-- 21 maja 2014, 11:05 --

krul, no thx D: ,nie jestem też mobilny,ale dzięki D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w chyba Ty tattoo jest nowa babka, która robi flashe za darmo, bo się uczy. Większość tych flashy to robaki, więc powiedziałem jej, że ogolę nogi, ona zrobi mi pełno robaków, potem zagajnik zarośnie i robaki będą miały naturalne środowisko. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w chyba Ty tattoo jest nowa babka, która robi flashe za darmo, bo się uczy. Większość tych flashy to robaki, więc powiedziałem jej, że ogolę nogi, ona zrobi mi pełno robaków, potem zagajnik zarośnie i robaki będą miały naturalne środowisko. :D

:mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, Kurfa,genialne...oh wait być czyimś płutnem by ten nabierał skilla ..how about no.

4 rano? W sensie że iść spać? No całkiem ok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, niedługo się o tym przekonam, pewnym jest, że gorzej być nie może :lol:

Pobudka 4 rano, śniadanie i w kalafiory - człowiek z upragnieniem wypatrywał słońca, bo ręce z zimna sztywniały :?

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.