Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

A to wy niezle historie macie. Ja mialem jedynie wbite widly w glowe ale lekko bo sie w stodole dziadka bawilem z kuzynen w gwiezdne wojny i on byl ttm typem w czerwonej masce i mial trojzab i mnie pierdolnal tymi widlami :D mam taka xziure w czole teraz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osemki stracilem juz w gimnazjum. Jedna to mi sie polamala nawet na pol i mialem nerw na wierzchu, bol jak uj. Obydwie usuwane przez chirurga z rozcinankem dziaala. :P

Kosci, dziasla i policzka. Razy 3x. Luksus. Mialam znieczulebie, ale tylko mocno miejscowe. Pielegniary zaczely mnie za rece trzymać i glaskac, bo im się szkoda zrobilo :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to wy niezle historie macie. Ja mialem jedynie wbite widly w glowe ale lekko bo sie w stodole dziadka bawilem z kuzynen w gwiezdne wojny i on byl ttm typem w czerwonej masce i mial trojzab i mnie pierdolnal tymi widlami :D mam taka xziure w czole teraz :(

Jezuuu :shock::shock::shock:

-- 20 maja 2014, 20:34 --

Kosci, dziasla i policzka. Razy 3x. Luksus.

A to ja miałam tylko dziąsło i kość ;)

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Dokończyć to co mam,12 czerwca,lewy rękaw...nie mam pojęcia,ale raczej zaawansowana pora przyszłego roku

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, :lol::lol::lol:

Trzymamy kciuki ;)

Ja jestem bezwypadkowa :D Poza tym, że kiedyś zawisłam za nogę na drucie kolczastym to było ok :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gastroskopia + mój odruch wymiotny =

Tak,brawo,oto sposób by mnie udusić nie miażdżąc tchawicy :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.