Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

krul, mocno boli tatuaz?

Zależy od miejsca (im bliżej kości - tym bardziej boli),ilości godzin przypadających na sesje,(im dalej w las tym bardziej napie*dala),indywidualnego progu bólu D: .

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, misja jest :D Jeśli możesz, weź mój zdublowany temat w działe off-topic unicestw :P

Btw. Swoją drogą czego to człowiek nie wymyśli, jak już go odpowiednio mocno podsuszy :D

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a są sesje po 8 h

Wtedy się czuje że się żyje,wszystkie problemy natury depresyjnej znikają :mrgreen:

Niektóre hardkory robią po 10,z tego co kiedyś czytałem D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skora tez ma wplyw. Niektorzy potrafia robic no. 40h pod rzad tattoo.

Sesje z dnia na dzień,też musi być fun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co to jest. :D Ja przez x lat mialem co tydzien sterydy w miesnie ladowane i igle na kilkadziesiat cm w pluco zeby rozprezyc odme bez znieczulenia, tyle :D

No przejebane dzien po dniu. Ale niektorzy robia zaklady, ze jak np. gosx wytrzyma to nie musi placic :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.