Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, hahaha :hide: do tego nie dopuszczę ;)

hmmm... no chyba że zostaniemy jednak z tym mobilnym ;)

Pomyśl,tyyyyle świętego spokoju :mrgreen:,internety to pikny wynalazek D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam chorowac ,szczegolnie w sobote i niedziele jak sie miało plany wyjsciowe, szlag mnie trafi a musze przelezec, bo jeszcze nie mam ropy w gardle,ale jak połaze sobie to bedzie kiepsko i skonczy sie zastrzykami, a jak wiedze strzykawke to robie sie blada i cisnienie mi potrafi skoczyć do 190, i pielegniara gada sobie niech sie pani uspokoi a to niestety , jest jak tu było ostatnio napisane panika i mozna sobie banały o uspokojeniu gadac w takich momentach ciulwa nosz,

zła jestem bo balety w teatrze mi przeszły koło nosa , ech,siedziec w domu a taki dzien to grzech a ja siedze i jutro też i po jutrze :hide::pirate: ,wrrrr.

Edytowane przez Gość

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, kurde... a już myślałam że mi się uda ;)

Ale jak przyjedziesz to sam się przekonasz ze sie zmienilam... juz jestem grzeczna, spokojna i ułożona :mrgreen:

tahela, hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, ja jestem. Ale mocno jakby mnie nie było, nawet to forum już nie daje adrenaliny. Czy to ja jestem bezmózgiem, czy świat już nie ma dla mnie wiele do zaoferowania. Nuudy, cały czas się dziwię, że jeszcze potrafię mówić.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć!

tumblr_m8igx4rKc21rtiqh7.gif

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.