Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim mi da dobrę siadła kordynacja psycho-motoryczna, człowiek zajebiście wymiatał w posługowaniu się XV-wiecznym mieczem długim ... :P A taki Aragorn to mógłby mi co najwyżej ch*ja possać :D

-- 29 kwi 2014, 16:47 --

white Lily, za uszkiem też ;)

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, bractwo rycerskie or something D: ?

I domyślam się że "prawdziwe starcie" pewnie trwało parę sekund,nie jak to cudne filmowe pojedynki.

Czy też napierdalałeś się na bohurtach ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, rekonstrukcja szermierki hisytorycznej mieczem długim na podstawie późnośredniowiecznych traktatów autorstw Mistrza Fiorego dei Liberi http://pl.wikipedia.org/wiki/Fiore_dei_Liberi - "Flos Duellatorum" (włoska szkoła) i Johannesa Liechtenauera (ojca niemieckiej szkoły) - http://arma.lh.pl/artykuly/ojciec.html :D

[videoyoutube=PhHZlt87lKI][/videoyoutube]

[videoyoutube=3fIe9hovFR0][/videoyoutube]

[videoyoutube=fv4jt2B9VcM][/videoyoutube]

:D

Na bohurt gdunwaldzki, tak coby pokazać Białurosinom gdzie jest ich miejsce też można było się swego czasu wybrać, ale to w jakąś pełną medioalnkę, czy zbroję gotycką trza było zainwestować - nie na moją kieszeń :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, na telefon od rodziców... :roll:

Kestrel, weź mnie nie wkurwiaj :D

Liczyłam, że dziś dojdzie i będzie odzew bo jutro mam terapię ..

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, napisałam list do rodziców za namową T. ... w którym opisałam całą moją traumę (molestowanie - rodzice nie wiedzieli... ) no i czekam na odzew ... :roll:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Aż tak się nie znam D: .

Mój brachol przez krótki czas interesował się kendo,potem zaś też Bohurtami.. ale przeszło mu szybko.

Co do zbroi,strzelam że 5-20k pln trza było mieć D:...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, raczej oddzwonią ... chyba ...

Ale tak dumam ... czy sama do nich nie zadzwonić wieczorem ... będę miała z głowy ... wybadam czy doszedł i raz na zawsze ogarnę to

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, znaczy się można by jeszcze zrobić sobie samemu kolczugę, zakupić jakąś grubą, wielowarstwowoą lnianą przeszywanicę i też od biedy dałoby radę ;) No ale co pełna płytówka, to pełna płytówka :D Jeszcze zamiast płytówki w same płaty zainwestować i jakoś by uszło ;) Z tego co się orientuję to przede wszystkim podstawa to porządny hełm, ale nie jakiś "garnkowy" (ciosy za bardzo się na takim osadzają, szkoda szyi o kręgosłupa ;p) jeno jakąś opływową "żabkę", "pieskowy" itp. ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.