Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, nie no, te syntetyczne kanna są i tak śmiesznie tanie :P 100 zł za 1 gram AKB-48 i BB-22 - do ogarnięcia ;) Też 5 opakowań klepiących maków (alkaloidy opium) zakupiłem, a jutro idę na dalsze "łowy", coby sobie większy zapas opio ogarnąć :D

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w ogóle jakiś czas temu strzeliłem sobie w tą przysłowiową stopę :P Pewnego dnia poszedłem do ogólnego po recepte na moklobemid (człowiek chciał się leczyć ;) Ale i tak to całe moklo co to je sobie później załatwiłem jakoś nie podeszło :P), a ten dał mi skierowanie do poradni zdrowia psychicznego i jeszcze wpisał w kartę, że chciałem wyłudzić od niego leki psychotropowe :facepalm: I jak ostatnio szedłem po benzo, to jak normalnie wypisywali mi na lajcie po 2 paki Relanium i Sedamu, tak teraz wypisali mi "z grzeczności" tylko po jednej i powiedzieli, że mam przynieść zaświadczenie od psychiatry :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, "Śpij spokojnie piękna na naj na na na na na naj

na na na na naj" :D

http://sylusia2406.wrzuta.pl/audio/0XRavdtVPJY/happysad_-_piekna

-- 15 kwi 2014, 23:44 --

Kestrel, NFZ, ale fu*k, przeca ostatnio nie mam ubezpieczenia, no ale może się nie kapną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boś głupi, jakbym robił interesy z buką to by ani kota ani nawet brody już nie miał.

-- 16 kwi 2014, 01:13 --

Ani nawet tych konfitur czy tam grzybków w słoikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

F**k, za mocno pociągnąłem i mi drobin do ryja wleciał (**uj wi jaka to biodostępność :P) :D - **jowo się to całe kanna dawkuje, przesypiesz o granulkę za dużo i masz, przedawkowanie (mindfuck) gotowe, a niby i tak z microscopa 1 mg zarzucam :D Trza będzie zrobić maczankę na jakimś podkładzie, bo z tym waporyzowaniem (niby zdrowiej ;)) to za dużo pierdolenia :P

-- 16 kwi 2014, 00:19 --

Reiben, Ty aby czasem nie masz żydowskich korzeni (a może z tych rodzimych kapitalistów ? ;)) ? :D Nie powinieneś z tej racji za Moda na forumie robć ? :P Bo wiesz, tu w kręgach Władzy same żydy, masony i pedały :D

-- 16 kwi 2014, 00:27 --

Reiben, na samym bigosie od hooain daleko by nie zajechał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem duchowo radzieckim kapitalistą demokratą, ale mason też mi się podoba, o ile jest też satanistą i erotomanem, który pragnie nic nie robić tylko wąchać cipki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.