Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, czyli jak u mnie :P

:)

A wiecie co moja T. na to ??

Ja myślałam ze glebne :mrgreen:

Mówi do mnie - "to w takim razie mąż będzie musiał jakiś czas spać sam ... no i powstrzymać się od współzycia ...;)"

I dodała - "zresztą on młody facet .. mężczyzni wiedzą jak sobie radzić w takich sytuacajch. Rece sprawne ma ?? No to sobie da radę"

ahahhahahaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Myślałam że tam glebnę :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel jakie good morning ?? :shock:

Zaś mi coś umknęło ?? :D

Variable czesto jak mi źle to sobie wspominam takie kwiatki z terapii :D i mi lepiej :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, trza z pierdolnięciem.

DwaGuziki, skoro czynne całą dobę,to poranek może być wieczorem,wieczór porankiem,południe wieczorem,a poranek południem.

dafuq?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, ja sobie przypominam jak mi raz powiedziala moja, ze mam sie nie przejmowac rzeczami na ktore nie mam wplywu :D Nosz kurde :D

No bo teoretycznie tak jest :P

ino gorzej z wykonaniem :lol:

Ja kiedys pamietam jak jej cos opowiadałam o mężu że nie rozumie prostych rzeczy i skwitowałam to stwierdzeniem - no tak .. to facet ..

A ona się roześmiała .. pytam ją czemu się smieje a ona że tak faknie skwitowałam jego zachowanie jakby wszyscy faceci tacy byli :D

Wiec tłumacze ze wszyscy na których ja trafiam :P

A ona ... a co to za sprawa ?? Pani mówi - ja kobieta pani tez - to zrozumiemy - nie to co faceci :D ahahahaha :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel no tak ... teraz panimaju :D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 07 kwi 2014, 21:37 --

Variable staram się tego nie robić ... ale jak trafiam na samych takich ... to nijak nie idzie tego inaczej wytłumaczyć :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dinożarły to przykra historia,ponad 150 mln lat rządzenia planetą,a tu jedna asteroida... i wszystko skończyło się w pareset ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.