Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Amarant_89, :D

Kestrel, przysięgam panie władzo! nołlajfiłam, siedzałam i seriale oglądałam :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, przysięgam panie władzo! nołlajfiłam, siedzałam i seriale oglądałam :mrgreen:

prawie bym uwierzył...gdyby nie to.

nie tłumacz sie!!! :mrgreen:

Winni się tłumaczą.

Miękka gąbka czeka,po 1500 lat otrzymasz drucianke.

Chyba że wiesz co Ricz zrobił w 6666 odcinku w 11 minucie i 6 sekundzie?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, A to powodzenia,mi 20 ponad zostało ^_-.

przy ograniczeniu żarcia,aerobach (bieżnia,rowerek) powinno polecieć szybko..

Aranjani, wut D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tez dasz rade ;) Juz przeciez duzo zrzuciles i niezle ci idzie :D Wlaaaasnie najgorsze te zarcie i motywacja. Bo na silke tylko 2 lub 3 razy w tygodniu moge sobie pozwolic, a w domu mi sie cwiczyc nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dzięki za życzenia, bo zapomniałem Ci podziękować :smile:

Variable, no to jedziemy z tematem ;) Brzuszki, pompki, rower, bieganie, pływanie i jakoś pójdzie :P

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a jak ktos kto jest niewinny ma w sadzie wytłumaczyć ze jest niewinny? :DVariable, trzymam kciuki :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, ćwiczenia leżą,dieta pi razy drzwi u mnie D:

-- 04 kwi 2014, 20:21 --

Aranjani, Eee yyy D: ...

Snejana, Gąbka czeka,woła cię z daleka D:

Kocham i toleruje swoją rodzinę,ale niech już kurwa wyparują,albo idą spać,a nie napierdalają drzwiami jak dzieci z porażeniem mózgowym albo orkowie D:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.