Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, co Ty tam wiesz o ciezkim zywocie... :lol: Ciezki zywot to dzisiaj mial ciezki zywot jak mocą jedi usiłował przyciągnąć serek, który Davin jadł i mu to nie wyszło :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :mrgreen:

Mushroom, dzięki! Zabieram się za mały download 8)

Variable, długi weekend trwa u mnie 4 lata, z małymi przerwami na szkołę zaoczną i krótki kurs ;) Więc, wiem co czujesz - dnie zlewające się w całość, tydzień jakiś taki jednolity i ten mijający czas...

-- 04 kwi 2014, 19:44 --

macieywwa, Ohhhh yeaahhh 8)

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To rzeczywiście,ciężki żywot miał ciężki żywot bo jest ciężkim żywotem,na dodatek miała ciężki żywot bo moc jedi nie zadziałała.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, to spojrzenie Rudej Oli, uczyniło mnie miękkim jak Tuska spotkanie ze związkowcami :105:

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ok... niech Ci bedzie ;)

Kobieta się zgodziła z argumentacją bez bitwy godnej nieskończonych wieloświatów.....

PUŁAPKA !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zapewniam Cię, że nołlajfowałam na całego :P

macieywwa, :D

Aranjani, noo :D znów przybywam i przyniosłam tosty :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Moje sługusy to sprawdzo,jeśli to kłamstwo,2000 lat zeskrobywania garów pod zimną,bieżącą wodą,będzie tylko początkiem i rozgrzewką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.