Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ok

kupmitrumne, ale to w końcu nastąpi,baby to tak uparte osły że paradoksalnie - ni uja,by nie doszło do nadziewania :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Czy dobrze to okaże sie po czasie..

Mam nadzieje ze nie będzie wredna suka dla swojego faceta za którym tęskni i którego kocha ponad życie :D

Niech przybiera maske "Zimnej suki" dla określonej grupy społecznej, a to czy dla mnie będzie "suką", zależy tylko od tego jakie wyobrażenie na swój temat wrzucę jej do głowy i do jakiej grupy mnie zaszufladkuje :D

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Swojego czasu tez lubiłem a najgorsze ze tylko takie przyciągam..jakims dziwnym trafem nigdy nie trafiłem na cieple kluchy..

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, A wiesz , że ja mam to samo , nigdy nie pociągali mnie grzeczni faceci , tylko Ci najbardziej wredni , może coś się zmieni jak się znowu zakocham :)

Variable, nie przesadzaj , faceci kochają kobiety za to jakie są w ogóle , a nie za ich kg , w ogóle kobity to pustaki (niektóre) bo zamiast w łóżku cieszyć się facetem , to myślą o pierdołach , typu czy są grube , czy ładnie pachną , czy wyglądają dobrze itp .. nic tylko taką walnąć . Wiec ja Ci to mówię , że dobrze wyglądasz :mrgreen: ;*

na_leśnik, no wybacz :) moja wyobraźnia mnie ponosi :lol:

Variable, potrzebny Ci facet i dużo bzykania , od razu się wyleczysz :mrgreen:

btw, myslałaś o karierze psychoterapeutki? :lol:

nie , moje powołanie jest inne chyba , zadawać ból ludziom podczas depilacji laserowej ..

no ale serio sex ma zbawienny wpływ na ciało jak i na psyche :)

Wiem to po sobie , bo jak byłam kiedyś w 3 letnim związku z młodszym facetem to nie miałam żadnych problemów , co mam teraz :bezradny: . Nic tylko się zakochać :lol:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.