Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

buka, jeszcze jeden taki numer i cie do tworkow wyśle zeby ci ta sodome i gomore wybili z głowy, a jesli to nie pomorze to na kryminał tam bedziesz miał lepiej niz na wakacjach skoro ty ten teges :)

-- 26 mar 2014, 00:41 --

Weeping Angel, helol rudy aniołku może cie oprowadzić po forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weeping Angel, helol rudy aniołku może cie oprowadzić po forum :)

ło kooorwa,dorobiliśmy się kolejnego forowego casanovy,to coś nowego ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weeping Angel, zagadaj na pw z monk.2000, on ci wszystko wytłumaczy , ja nie posiadam tutaj zbyt kryształowej opini :(.

-- 26 mar 2014, 00:47 --

buka punkt za błyskotliwość (takich ludzi nam nie potrzeba :pirate: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hooain, kuchcik nie rozkrecaj sie tak ,kazdy musi znac miejsce w szeregu a twoje jest pod B.U.K.A.

-- 26 mar 2014, 00:48 --

Weeping Angel, proszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lekcja dla was spiewamy na raz dwa trzy - bo dla mnie nie wiedziec czemu wolnosc ma zapach acetylenu powstale z karbidu gazy doprowadzaja mnie do ekstazy mistyczny luk elektryczny dziala jak napoj energetyczny spawanie to takie danie ktore smakowac mi nie przestanie

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weeping Angel, także forum raczej nie rozwiązuje problemów, ale daje wsparcie takie, że inni też mają jakieś problemy i w kupie raźniej. Można się czegoś dowiedzieć, ale nie ma co liczyć na długie, merytoryczne wpisy, chyba że nie na temat. W cenie jest spam i off-topic. To taki wirtualny psychiatryk. 3 godziny terapii zajęciowej, a potem chillout zebranych chorych, granie w gry i zabawy, parzenie herbat i rozmowa. No i jak ktoś jest zdrowy to omija takie miejsca szerokim łukiem, bo nie zniósłby panującej atmosfery choroby i nieszczęścia. Tak jak w średniowieczu izolowano trędowatych, tak szpital dla jednych jest wytchnieniem, a dla zdrowych sennym koszmarem.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000 :uklon:

fader sejtan mi mówi, że ten hobbysta to jest z jaja złożonego przez hooain a polanego przez bukę, także przejebana sprawa i żadna dupeczka nie jest na forum bezpieczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.