Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, smutni i niezadowoleni ludzie są bardzo kreatywni ;)

Śmiercionauta, coś w tym jest, tylko że 90% ich kreatywności idzie jak krew w piach w ich psycho-doły :? . Optimum do tworzenia to taki stan "doła kontrolowanego". Na dole wymyślasz, potem z niego wychodzisz i tworzysz. Tylko jak taki stan osiągnąć panie premierze, no jak...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ale dziś ci chyba tkwienie w pieleszach cały dzień nie grozi.

Przynajmniej takie sprawiasz wrażenie :D .

Ja mam dzisiaj lekki zjazd formy. Już było dobrze a tu znów jakaś sieczka zaczyna mi mózgowie zasypywać.

nie ma bata, dziś idę wcześniej spać choćby trzeba było puścić w ruch młotek 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, to bardzo dobrze że jesteś cały czas zajęta. Jaw takich okresach za zwyczaj funkcjonuję o niebo lepiej bo nie mam czasu na wszelkiej maści rozkminy swojego stanu. A "pidzama-party day" pewnie jakiś wygospodarujesz ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, lubie skandynawskie, ale ostatnio nimi się przeczytam. Wolałbym coś Polskiego. Ochotę na kryminał nabrałem po przeczytaniu ciekawego artykułu: http://natemat.pl/96073,new-york-times-slusznie-zachwyca-sie-polskimi-kryminalami-glowacki-nie-czytam-ich-kofta-jeden-przeczytalam-do-polowy

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, oj dawno nic polskiego nie czytałem. Chyba trzeba będzie przetestować naszych pisarzy.

Variable, prokrastynejszyn. Coś tam w robocie zrobiłem a teraz jestem śmiertelnie zajęty pozorowaniem działań wszelakich :pirate: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, narzekać nie narzekam. Ogólnie jest o niebo lepiej, co nie zmienia faktu że zdarzają sie bardziej "rozkojarzone" dni. Dziś napadł mnie jeden z tych...

Kuźwa i gradem zaczęło za oknem sypać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.