Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

trumna, po prostu wpadaj tu częściej. I problem rozwiązany ;) .

-- 24 mar 2014, 13:19 --

kupmitrumne, no wypraszam sobie! Cała sobota była cieplutka i wszyscy grzecznie biegali z gołymi tyłkami po parku śląskim w cieple :mrgreen: .

Edytowane przez Gość

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arwena27, jestem technikiem ochrony środowiska więc wszystko było pod kontrolą ;)

arwena27, i jak? Spokojniejsza? Mniej oburzona ze świadomością ze lew został schlany w trupa w zgodzie z aktualnymi normami UE w tym zakresie? :mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( oczywiście nie bierz niczego poważnie , bo mam dystans do siebie i się nie gniewam , uśmiałam się , że aż się zakrztusiłam , ale i tak nie masz u mnie szans )

A co się miała obrazić ? ;)Trumienka z tych forumowych attention whores, to też uwielbia, gdy się o niej pisze :D

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Wracacjąc do Twojego "nielubienia bycia w centrum uwagi" :P Przecież dobrze wiesz, że co drugi na tym forum by Ciebie spijał ... :mrgreen: I oczywiście z premedytacją doprowadziłaś do takiego stanu rzeczy ;) Także ten - skończ już z tą swoją hipokryzją i udawaną nieśmiałością ;) "I tak wiemy oboje ..." :D

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz co ? przecież ja nic nie robię , mam rączki przy sobie :bezradny: w ogóle nie wiem o czym mówisz ... :nono::hide:

Nieśmiałość to moje trzecie imię ,na drugie mam Agata , kozaka odgrywam tylko na forum , tak to boje się ludzi bardzo , całymi dniami gibam się na łóżku jakbym miała chorobę sierocą , no ale co zrobisz ? nic nie zrobisz :bezradny:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.