Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

a jak wybuchnie III wojna swiatowa to obiecuje ze niczym robin hood zabiore bogatym i dam biednym czyli sobie i długa do szwajcarii albo i nawet do africa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NATO

memeinvasion_37.jpg W razie czego,USA i reszta,miałoby wyjebkę na na nas,palcem by nie kiwnęli by uratować jakieś nędzne,europejskie państewko,nie łudźmy się D: .

to wszystko przez to, ze zostala zniesiona zasadnicza slozba wojskowa i "facetom" sie w glowach poprzewracalo i mysla, ze sa slodkimi panienkami. Gdzies czytalam, ze u nas w kraju od ilus tam lat nie bylo szkolen itp wiec nie ma co liczyc, ze sobie poradzimy w przypadku wojny. Przecietny 20 kilku latek nie widzial broni nawet, a co dopiero mowic o poslugiwaniu sie nia itd

Z jednej strony się zgodzę...z drugiej,nie wierzę że zasadnicza służba woj służyła do czegoś więcej,niźli trepowania i po prostu posiadania rzeki plebsu który miał sprzątać,sprzątać,dać się trepować, i jeszcze raz trepować,nie wierzę że Zasadnicza służba mogła by przygotować technicznie,psychicznie i fizycznie do piekła jakim jest wojna .

Co do tego że się zgadzam,fakt - widzę rurkowców i skejcików i wiele innych...72f0ed77559c.jpg gender czy inne badziewie,niszczy podział płci i jest to "coś".

Sam patrzę na "pizdowatość" z pewnym przekąsem,z jednej strony, zaradności we mnie brak,czy jakiegoś "obycia" czy ki ch*j jak to nazwać,z 2 strony w życiu nie jestem tą samą materią co rurkowcy.

Może ujmę to tak - Leniwy,leber,trochę nieudacznik,ale na pewno nie spedalony :mrgreen: !

I tego poglądu będę bronił choćbym miał sobie z gardła zrobić szaszłyki :mrgreen:

Co do zaś "męskich" facetów,niestety.. (albo tak mi się wydaje) wielu ma empatię,inteligencję godną stępionego kilofa który leży w garażu u mnie w chaupie.

Choć wiem,to generalizowanie trochę,znam też i takich,którzy są zaradni i "męscy" (cokolwiek to znaczy,wut),ale też nie są przyjebami które by nie upilnowały sterty kamieni :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, Państwa jak Rosja?

Zdecydowanie :mrgreen:

Co do III WŚ,nie sądzę by ktoś ją chciał,(dane z dooopy,pewnie odbiegają od rzeczywistości)

od 1945 – USA – 7700

od 1949 – Rosja – 8500

od 1952 – Wielka Brytania – 225

od 1960 – Francja – 300

od 1964 – Chiny – 240

od 1974 – Indie – 80-100

od 1979 – Izrael – 80

od 1998 – Pakistan – 90-110

od 2006 – Korea Północna – mniej niż 10

Ale chyba nikt nie chcę,by to wszystko zostało odpalone,c'nie :mrgreen: ? bo wtedy wojny nikt nie wygra,nawet jeśli coś przeżyje,życie na planecie wypalonej do cna i napromieniowanej przez pareset albo więcej lat...oh well :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już w temacie ewentualnej wojny jesteśmy... to nie te lata co się na koniach jeździło :mrgreen: Będzie kilka bombek i po wojnie :smile:

A jeśli nie to powinni rozdawać paroksetyne na 2 tygodnie przed wojną każdemu wojskowemu... ale by był rozpierdol :mrgreen:

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, yep. Tzn nie jestem pewien co masz na myśli z tą czystą krwią ale no jest to kot rasowy, brytyjski.

kupmitrumne, ja nie jestem oficjalnym właścicielem więc nie obiecuje ale zobaczymy co da się zrobić :)

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, rodowód.

Nie pytaj się mnie skąd wziąłem to hasło rodem średniowiecza o czystej krwi,bo sam nie wiem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.