Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, niezle jak podpity jestem to uwielbiam ten klimat patologi :) w tych lokalach wtedy człowiek czuje ze zyje :D:D:D ja duzo gralem na maszynkach tez przez samotnosc bo jak nie mialem co z soba zrobic z kim sie zgadac to dawaj mnozyc dziengi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, chwilowa frajda... a pozniej budzi się człowiek rano z pustym portfelem ;)

Czasami samotność pcha właśnie w tego typu nałóg... znam też własnie i takie osoby

-- 23 mar 2014, 14:01 --

Kestrel, nie marudź :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, zalezy co lubisz i czym sie interesujesz:)

Gry odpadają bo ostatnią grą w którą grałam był Super Mario Bros na commodore :mrgreen: Nie rozumiem fenomenu gier i chyba nie zrozumiem ;)

-- 23 mar 2014, 14:17 --

Kestrel, będe tak dobra i jak coś to ewentualnie pozwolę Ci wybrać kąt :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, bo nie pozwolę nawet wybrac ;) I z ciezkim zywotem bedziesz spał :mrgreen:

hobbyturysta, z moich ulubionych... hmmm jets tego troche. Ale co mi teraz do głowy przychodzi to "Labirynt Fauna", "Never let me go", "Wyspa tajemnic" "Szósty zmysł"... i jeszcze wiele wiele innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, prawa grawitacji...nobody cares.

Jednak w wyniku lewitowania pod sufitem,nie raz go uszkodziłem,teraz mi mówią,że mam nierówno pod sufitem -.-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mnie tam po klątwie meganek i leonów nic już nie zdziwi .

No chyba że...japońskie reklamy D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.