Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka :smile:

Doradźcie mi coś. Jadę na rozmowę kwalifikacyjną, ale nie wiem czy powinienem wspominać na niej, że chcę w maju podejsć do zaległych egzaminów maturalnych :roll: Długo jestem bez pracy i mi na niej zależy a o pracę nie jest łatwo, ale z kolei na maturze też mi zależy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, trochę wkurwu,z niechęcią,zmęczeniem niczym i sennością,w tej chwili neutralny dobry spokój D:

u ciebie?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, spoko,też mnie to irytuje czasami.

Choć dla odmiany,ostatnio były gównoburze w karcie dań.

D: !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Dobrze że tylko Czeski,a nie Salo czy srpski.

Rebelia, Co się czaisz jak amfce w dziale depresja?

D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza i spokój jak makiem zasiał póki co.

Tyle że po wczorajszych wojażach sankcje i pacyfikacja swołoczy będzie wzmożona i zaostrzona D: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.