Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, będę zatem używał granatów kwasowych i broni biologicznej,by wdrożyć heretykom demokracje,długo,boleśnie i powoli D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu tak cicho przez cały dzień? :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, cóż się stało? :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, czy Ty miałes urlop ostatnio od forum ;p?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, 2 tyg

teraz ku rozpaczy powróciłem szerzyć demokracje i wolność słowa niczym AK - 47 w zeszłym tyg

Little Red Fox, nie wiem gdzie cmychnęli D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale ku czyjej rozpaczy wróciłes? ;p ja tam się cieszę, ze żyjesz i wszystko gra :P

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Nie wiem,musi być przecie jakie grono hejterów iluminatów D:

Albo niech będzie że ku rozpaczy amfce D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Było klimatycznie we własnej ciemni whisky otworzyć i wyebać z kielona czy szklany.

kufa,nigdy nie schlałem się sam przy jakiejś smętnej muzie,trza to zmienić kiedyś D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, samemu się nie pije , lepiej ze znajomymi :) dlatego jutro u kumpeli będę zatapiała smutki :)

Btw gdzie można takie coś kupić ?

55a1e6ecee13d4b6f4b90e3cdc54f42b_original.jpg?1393351716

-- 25 lut 2014, 21:01 --

khaleesi, jutro , pipa z siłki z manu , odwołała mój trening wiec , ide do koleżanki , siostry i ich "współlokatora" na chlanie ;)

-- 25 lut 2014, 21:03 --

pierdolnę sobie mnicha do słoja i nie zejdę na złą drogę :105:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, http://www.empik.com/gadzety/smieszne/figurki-i-statuetki,390104,

-- 25 lut 2014, 21:05 --

Nie zejdziesz na złą drogę?,siostro,rejestrując się tutaj automatycznie dusza podpisuje cyrograf D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, W jednym akapicie regulaminu pojawia się komunikat "Porzućcie wszelką nadzieję wy którzy się rejestrujecie"

sęk w tym,że materializuje się dopiero po 2000 postów.

nie ma ratunku D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.