Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, mi kolezanka farbowala w srode :D na jaki kolor malujesz?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, l'orelką preference "pure paprica" - była promocja w realu na nie :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ciekawy kolorek z pazurem :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, bardzo lubię rude l'orealki, choć są niestety bardzo drogie :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, tez byalm ruda ostatnie lata ostatnio na ciemny miodowy blond mnie wzielo :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle godzin z Wami spędziłam, na dobrych i złych chwilach....Napiszcie proszę, co u Was, Mushroom, Candy, Coma i reszta psycholków z mojej kadencji. Często o Was myślę

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]Depresja To Ja[/b], NieznanySprawca, nie spodziewałam się takiego odzewu. Po prostu nie chciałoby mi się traci kasy na farby.

Dajcie mi trochę Waszej siły, bo już nie wyrabiam :bezradny:

na pewno? ;):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczynam czuć się inna,

To największy wirtualny polski świrland,nic dziwnego że człowiek uważa się za "okaz" :mrgreen:

Co do serialu,też ani jednego epa nie obejrzałem jak dotąd,you're not alone.

wtf.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.