Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zaburzony, widzę kolejny Schwarzenegger. Też co raz mniej zwracam uwagę na fizycznie dolegliwości. Zmęczenie, ból mięśni, zęba, kręgosłupa. Co mi tam. Bólu nie zniweluję, zawsze jakiś będzie, ale za to mogę wytworzyć psychiczną postawę wobec niego. Wobec skrajnego bólu nadal pękam, ale ten średni, jestem na niego obojętny.

wykończony, grasz w jakieś gry ostatnio?

w fps-y z byle jaką grafiką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, ja mam kiepską kartę grafiki teraz, a przyzwyczaiłem się do luksusów typu DirectX 11 itd. Ściągam Half-Life 2 przez Steam, nie wiem czy mam ochotę na strzelanie do tych wszystkich zombie. Zgrywam, bo ma dobre opinie wśród graczy.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ja póki co na gtx560ti jade,choć już crysisa i bfa 3 na największych detalach nie udźwigły,na wysokich owszem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, jako tako edukacje już skończyłem, w tym roku tylko matura,no i robota,więc tak,mam czas na gierki :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a to musi być jakaś okazja. Toż to czuje się wyśmienicie gdzie pisze się nie na temat ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, a więc celebrujemy wieczne święto offtopu :mrgreen:

tak mnie ciekawi,jakim cudem twój av jako gif mieści sie w limicie 14 kb :o?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jestem zdolna a tak serio ma się swoje sposoby :lol:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Tia,część adminów podrobami i kiełbasą z rożna przekupiła,reszte sterroryzowała smokami i tyle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tez mam w tym roku mature :P. W ogole orientujecie sie jak bedzie mial rocznik 95 chodzacy do technikum? Bo od 2015 nowa matura jest a oni jada na starej podstawie xd.

Kolejny odcinek Breaking Bad zaliczony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.