Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, witam.

Kestrel, zgadza się. Zależy od tego jaki kto jest obowiązkowy. Jak pomyślę, że ucząc się robię coś pożytecznego to się humor poprawia, bo się nie czuję nieprzydatny,

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, jak to zaoczne,w zeszłym roku dopiero od listopada zacząłem chodzić "na poważnie" przez październik i wrzesień olewając szkołe,wszycho pic na wode fotomontaż,byle na egzaminach być i powiedzieć cokolwiek.

witam reszte

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, mi to aż tak nie przeszkadza. W tym wieku to człowiek sam powinien wiedzieć co dla niego dobre. W końcu komunizm się skończył i trzeba dbać o siebie. Liczę, że po techniku informatyku będę łapał jakieś drobniejsze pracę, żeby mieć pieniądze na jakieś studia techniczne.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najgorsze samopoczucie chyba miałem zimą. Jesień można przeboleć, są kasztany i w ogóle...

Też pewnie sprawa na ile kto jest człowiekiem podatnym na zmiany pogody, aaa, meteopatą jest (przypomniało mi się).

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, maturę zdawałem w 2009r. Próbowałem studiów, ale ciągle coś utrudniało. Obniżyłem poprzeczkę i na razie rok mam za sobą, a przed sobą rok.

Saraid, cześć

hania33, a ty uczysz się jeszcze? Czy jesteś wykształcona i już nie musisz? :P

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, cześć.

Kestrel, motywacja głównie, kiepski stan psychiki, itd. Wkurza mnie jak muszę tłumaczyć co robiłem od czasów skończenia liceum do dzisiaj. Nie każdy to zrozumie, że można nie funkcjonować.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.