Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, nie spotkałaś po prostu kreatywnego, inteligentnego i egzystencjalnie czystego mężczyzny. 8)

Tacy istnieją :?:;)

-- 14 wrz 2013, 10:53 --

Mushroom, spokojnie bo zawału dostaniesz i to przez jakiś złom ;):?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, mi też się coś z dyskiem stało, często się zacina. Mam nadzieję, że brat coś zaradzi. ;)

uszkodzony dysk można tylko wymienić

-- 14 wrz 2013, 10:56 --

Mushroom, spokojnie bo zawału dostaniesz i to przez jakiś złom ;):?:

i dobrze będzie święty spokój

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, nie spotkałaś po prostu kreatywnego, inteligentnego i egzystencjalnie czystego mężczyzny. 8)

Tacy istnieją :?:;)

Pewnie, ale mało ich niestety. :why: Dziewczyn też takich mało, ale jeszcze nie wyginęły. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zobaczyłem ile wynoszą rekordy w biegu na 10 km mężczyzn i jestem w ciężkim szoku, jak kurde można przebiec to 26 min i 17 sek czy nawet te 30 min, to trzeba mieć serce jak koń żeby biec tyle czasu pół-sprintem :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Tobą czy lapkiem ?SZkoda żebyś umierał z powodu jakiegoś lapka

ze mną, i gdybym miał umrzeć na zawał to na pewno nie przez lapka ;)

-- 14 wrz 2013, 11:09 --

Reiben, jak się nażresz sterydów i innego szajsu (teraz jest ten patent niewykrywalny) to nic dziwnego że masz nadludzkie osiągi

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, nie w tym wypadku tj. biegów olimpijskich ~10 lat wstecz to by nie przeszło, im pewnie wystarczyły jakieś dozwolone formy jak np. transfuzje itp. to Kenijczycy i Etiopczycy biegający od dzieciaka po górach od wioski do wioski, więc żaden z białych nie ma z nimi szans, może co najwyżej walczyć żeby zbliżyć się do 30 min/10 km.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też dziś będę sprzątać. Wziełam ibuprom zatoki czyli moją kochaną pseudoefedrynę i czuję miły przypływ sił witalny. Mam zamiar się wziąć za artykuł na portal, ale najpierw muszę sprzątnąć bo pracować w syfie nie umiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sprzątam, prądu nie miałam pół godziny i zabieram się za pieczenia ciacha :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.