Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, AnYa88,

....jak bym takiemu ryj obił :evil:

...Albo on tobie i byś leżał obok tego kota, a kot miałby wyjebane, bo lizał by se dupsko.

MNIE? wątpię :blabla:

Hmmm, a może akurat w tym samochodzie była by banda murzynów z bronksu, albo mięśniaki z regionalnej siłowni ''herkules''? 8) Pewnie po wszystkim, by się jeszcze z kotem dogadali.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby coś mam na oku ale ze względu na swój ostatni stan psychiczny nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie :evil:

-- 05 wrz 2013, 13:55 --

Chaotic, technik masażysta
A może warto to skończyć bo myślę, że to dość przyszłościowy kierunek. Chyba, że ci wogóle nie odpowiada to nie ma co się męczyć i warto zmienić :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w szkole było nienajgorzej, robiłam zaocznie więc byli bardzo wyrozumiali :mrgreen:

-- 05 wrz 2013, 13:58 --

Ale i tak egzamin każdy zdaje ten sam więc trzeba się przyłożyć, żeby go zdać :smile:

Na dziennych, to podobno studentki robią co innego zaocznie....

Dobra starczy, koniec roboty, czas do domu :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaotic, fajnie,że jest ktoś kto to już przeszedł tą szkołe i może służyć radą:-) będę pytać jak cos:-) ja jeszcze nie wiem czy bede chodzić zaocznie czy dziennie..okaże się w październiku,niestety jest to narzucone przez szkołe,nie mam wyboru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, Pytaj śmiało :smile: A to jakoś tak dziwnie, że nie wiadomo z góry w jakim trybie będzie szkoła, nie można sobie nic innego wcześniej zaplanować bo nie wie się jak to będzie wyglądało

-- 05 wrz 2013, 14:29 --

Zmykam na rower, muszę jakoś wypędzić z głowy durne myśli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.