Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, no niestety..nie robiły one nikomu krzywdy,a miło było popatrzeć na dziką naturę z bliska..ludzie mają to do siebie,że niszczą to czego nie rozumieją lub się boją..

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, wiem że wilki są bardzo stadne. co Ci jeszcze w nich imponuje?

AnYa88, wczoraj bolała Cię głowa, jak się czujesz dzisiaj?

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja też lubie obcowanie z naturą; uspokaja mnie to,napawa siłą:-)

socorro, cześć,miło,że pytasz- dziś dużo lepiej,głowa mnie nie boli, humor też dobry; a jak u Ciebie dziś?

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, to tak samo jak łabędzie- one też łączą się w pary na całe życie ;) Skąd jesteś Aranjani? :)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeej

witam z kawką, byłam na cmentarzu z siostrą, teraz czekam na siostrzenicę ktora mam się zajmować 2 dni

zastanawiam się nad zmianą szkoły na technika farmacji, własnie dzwoniłam do tej szkoły i zaczyna się pod koniec wrzesnia

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, u mnie w porządku. zrobiłam to, co sobie na dzisiaj zaplanowałam i właśnie kawkę piję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, cześć:-) znajomo brzmi ten kierunek:-)

-- 05 wrz 2013, 14:25 --

socorro, to super:-) ja nie lubię kawy i popijam herbatkę:-)

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, Ty idzisz na ten kierunek, tak ?

2 letnia, albo dzienna albo zaoczna zjęcia w weekendy piatek, sob, ndz co tydzień płaci się 240zł mies i w moim mieście na dojazdach bym zaoszczędziłą

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AnYa88,

ale te ku....... jeżdżą tam za szybko tak samo prawie kota rozjechał jakiś ciul w terenie zabudowanym inna miejscowość Pogorzelica

jak bym takiemu ryj obił :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, ale ja nie mowie o świrach którzy mają w dupie przebiegające zwierzęta. Czasami jednak nawet jak człowiek jedzie ostrożnie, a nagle z lasu wybiegnie mu np dzik... nie ma szans zahamować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, ja sie jeszcze zastanawiam...a Ty ile płacisz?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AnYa88,

....jak bym takiemu ryj obił :evil:

...Albo on tobie i byś leżał obok tego kota, a kot miałby wyjebane, bo lizał by se dupsko.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja już się zdecydowałam; ja płace 230zł za miesiąc plus dojazdy.. dostane tablet,ktory po ukonczeniu szkoły mogę wykupić za 1zł... a ty?

Edytowane przez Gość

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, o czyli ceny podobne są moja skoła to TEB o tablet dostaniesz a ja nie :roll:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AnYa88,

....jak bym takiemu ryj obił :evil:

...Albo on tobie i byś leżał obok tego kota, a kot miałby wyjebane, bo lizał by se dupsko.

MNIE? wątpię :blabla:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, o i ta sama szkoła, zapytam o tablet :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.