Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

obrze ,że mamy
frytek szefa

już chciałem napisać " Gordona Ramsey chwalicie , a swojego szefa kuchni nie znacie "

-- 01 wrz 2013, 00:20 --

dziwnie mi się skopiowało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już chciałem napisać " Gordona Ramsey chwalicie , a swojego szefa kuchni nie znacie "

Nie mydl nam oczu zaćmą , bądź innym nietoperzem . Czekamy na nie byle czcze obietnice w temacie frytek ;)

-- 01 wrz 2013, 00:31 --

Zjem sobie jabłuszko i położę uszko na poduszko . Dobrej nocy życzę nie tylko nerwuszko m ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, nie wiem nawet. Mogę sobie jedynie cofnać o 3 h w relacji na żywo. Powinni wszystkie mecze z 6 transmitowanych kortów wrzucać chociażby na 24 h, ale to raczej marzenie ściętej głowy. Nawet najlepszego meczu turnieju z wczoraj jeszcze nie ma, żałosne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, to nie takie proste, bo odpowiada za to francuska centrala Eurosportu. Ludzie pisali maile i to niewiele dawało. Sprawdzę co piszą inni użytkownicy Eurosportu Player. Dobra jest mimo wszystko ta wolność, przenoszę się na ten kort, na który chcę, a nie jestem zależy od łaski Eurosportu. Mimo tych zastrzeżeń nie żałuję wydaniach tych 10 zł. Trzeba też plusy dostrzegać mimo wszystko. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, mają taka placówkę na odwal się. Widziałem ich warszawskie studio, biednie to wyglądało. Oni się ciągle dostają informacje z Paryża, że przerwa reklamowa jest np... Eurosport to wielka marka, ale raczej nie dba o takie małe oddziały jak polski. Co innego niemiecki, angielski...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.