Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, łoj. ja ponad rok czasu żyłam bez piekarnika i zawsze mi go brakowało.

-- 31 sie 2013, 17:34 --

virgo21, no bo jak tak tylko skacze a nie staje to przerąbane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, witaj! 8)

u mnie w porząchu, pogoda taka na dwa razy, bo ani nie ma słońca, ani nie pada. no a poza tym dzisiaj pracowicie, posprzątałam i teraz relaksuje się w wysprzątanych pomieszczeniach :mrgreen:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jakieś lekarstwo na nudę? Niby dążę do poznania świata, a to jeszcze wzmaga nudę, bo wszystko jest bardziej przewidywalne. Znowu jakby świat zaskakiwał, to trudno by było się przygotować na wyzwania. :/

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, :D

hania33, ale podziwiam. Ja chociaż znam się na psach, chyba nie miałabym na tyle siły (czyt. konsekwencji i stanowczości) żeby dobrze wychować jakiegokolwiek psa TTB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy macie widocznie jakąś tlącą się gotowość na nowości. Dla mnie kolejny dzień to odgrzewany kotlet. Pies nie pomoże, mam już kota i on nie wiele zmienia. Czasem z nim posiedzę, ale to nie jest to.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to ja przez swoją największą sunie też pare dobrych razy glebę zaliczyłam :mrgreen:

A nie chcesz psiaka? Ja tam się zajmuje bezdomniakami i mogłabym jakiegoś Ci polecić :mrgreen::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.