Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, to ładnie ;)

hejka jak poniedziałek u Was :?:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie też okej, byłam na spacerze, fajne ciuchy wyhaczyłam w lumpku, bedę lepic pierogi z jagodami a potem ide na rower

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, jak ja lubię pierogi z jagodami, ale nie robię, bo najczęściej ciasto mi nie wychodzi...smacznego życzę :D

-- 12 sie 2013, 13:25 --

amelia83, Karinko, cieszę się, że jesteś w lepszej formie, trzeba doceniać każdy dzień spokojny, udany. U mnie też dzisiaj, można nawet powiedzieć, bardzo dobrze, jestem w szoku :shock:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Saraid, jakos dzis zdecydowanie lepiej :shock: jest jakas motywacja :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, wiesz , że tez mam chęć coś rozwalić.... :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.