Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, zazdroszczę!

Kocham takie odludzia. Najchętniej na emeryturze zamieszkałbym gdzieś w bieszczadach ukraińskich...

Ja nawet kupiłem przyczepę kempingową żeby w przyszłości ulokować się gdzieś na odludziu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Jeszcze trochę będę taki zmęczony jak dziś i wystąpię do trybunału adminów o proces mediacyjny w sprawie przypisania nicka wykończony właśnie mi. :P

Żartuję, kto pierwszy ten lepszy.

Ale uwierzcie, mam dość.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, mógłbym się w to wgłębić. Szukać przyczyny, żeby jakoś to sobie wytłumaczyć, jak mama tłumaczy dziecku, że jak lekarz wbije mu strzykawkę w rękę to dla jego dobra. Czasem tak robię, znoszę ze spokojem. Ale czasem zastanawiam czy to się skończy, to jak jakiś pieprzony gniew bogów. Nie mam nic do gadania. Czuję się podle, wpływ zerowy, czy się miotam czy godzę z tym, czy siedzę, czy leżę, optymista nazwie to lekcją pokory, pesymista poszuka najbliższego sznura i krzesła, a realista na którego się silę zachowuje milczenie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, Mushroom, hejka

u mnie niesttey nic ciekawego, siedę w domu, czytam książki wegetuję bo życie to nie jest :oops: czekam żeby lek się rozkecił, brakuje mi poczucia, że się uda

sorry za ten ponury wpis

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, ale kotka masz bardzo ciekawego :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie krępuj się, bądź prawdziwa ,ja także czekam aż leki zaczną działać należycie

Mushroom, jaki tam wieczór toż to widno jeszcze :P

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.