Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się ciesze, że już wieczór i robi się chłodniej. Miałam wrażenie dzisiaj, że zaraz oci*ieje przez ten gorąc :P Lubie gdy jest cieplutko, ale nie gdy nie mogę przez taką duchotę oddychać, miotam się wtedy po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. I tylko prysznic co chwile i hektolitry wody. I wgl to zdenerwowana jestem, bo miałam zrobić dzisiaj kilka rzeczy, a "pogoda mi nie pozwoliła". Ta.

mark123, gdzie byłeś? Ja też nie lubię wracać, ale bardziej ze smutku, że znowu ten dom i to cholerne miasto. No i też zależy gdzie i przede wszystkim z kim jadę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, gdzie byłeś? Ja też nie lubię wracać, ale bardziej ze smutku, że znowu ten dom i to cholerne miasto. No i też zależy gdzie i przede wszystkim z kim jadę.

Wolę za bardzo nie mówić, gdzie byłem.

Ja nie lubię wracać głownie z rozpaczy, że rozstaję się z ładnymi krajobrazami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór, ja wróciłam ze spaceru cała pogryziona :hide:

i swoją drogą okrutnie się rozleniwiam póki co :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoją drogą okrutnie się rozleniwiam póki co

thumb.gif

pls.

Nie grzeszyć,gdy w okolicy jest król leniwców :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, póki nie nadejdzie poniedziałek mogę się lenić ile wlezie :mrgreen:

monk.2000, no proszę ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, nie wiem :bezradny:

Lilith, ja na burze, jeśli wierzyć prognozom pogody będę musiała poczekać do wieczora lub nawet nocy

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to że Jezus narodził się idealnie 1 roku n.e to nie do końca poprawna kwestia, podobno kilka lat błędu jest :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.