Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze trochę, a do pracy będę kajakiem pływać, ma ktoś pożyczyć? :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, powinnam się zmieścić :D

ewentualnie, może być ponton, bo na utrzymanie motorówki mnie nie stać :yeah:

uciekam, miłego dnia wszystkim! zajrzę tu wieczorem..

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, filmy,seriale,książki,gry online,sport (tak,zawsze można w domu poćwiczyć ^.^)

Stara bieda,obecnie w pracy siedze. (pracownik roku :D) wczoraj zjazd nastroju dziś jest lepiej..poza tym próbuje wymyślić co bym chciał w żywocie robić...

Nastrój stabilny,nerwica cie nie dopada?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, nerwicy nie mam,prędzej zaburzenia depresyjne się mnie trzymały,ewentualnie nerwicowo-depresyjne (dystymia najbliżej?)

Co do miłości - to "zaburzenie" też się mnie nie ima : P.

No nic ważne że jak czytam z tobą jest ok...a zdecydowałaś powiedzieć partnerowi/potencjalnemu partnerowi o nerwicy?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, To dobrze,zatem oby ci sie wiodło na tej płaszczyźnie.

I facetom łatwiej to zaakceptować niźli w 2 stronę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, szczerze powiedziawszy jestem bardzo zadowolona mimo, że spoczywa na mnie duża odpowiedzialność, bo na co dzień mam styczność z niemałą kasą. Dziewczyna z którą pracuje denerwuje mnie trochę, bo ma strasznie negatywny stosunek do tej pracy, ale jak to powiedziała moja kierowniczka nie wszystkich trzeba i da się lubić. Do końca września mam co robić, a później ponowne szukanie pracy.

A Ty coś znalazłaś?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.