Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04 a no tak... tak szybko na telefonie chyba nie można pisać, co :?:

To zależy od prędkości internetu w telefonie. Jak szybko się te wszystkie strony wczytują.

Ale jak się podłączyłem pod wi-fi w ośrodku wychowawczym to naprawdę szybko ten internet w telefonie chodził.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04 ale chodzi mi o to że nie ma takiej wygodnej klawiatury jak przy kompie i nie można tak szybko pisać... przy telefonie jest mniej wygodnie.

Można się przyzwyczaić, ja na swoim telefonie piszę już ponad dwa lata i nauczyłem się na nim bardzo szybko pisać. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04 a co znaczą te cyfry przy Twoim imieniu 20.04 :?:Jeśli można wiedzieć.

20.04 to data masakry w Columbine High School. I przy okazji data mojej rejestracji tutaj. Ale raczej kierowałem się tym pierwszym.

Jest to także data narodzin Adolfa Hitlera, ale tym już się w ogóle nie kierowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04Ja ciężko przeżyłem atak na World Trade Center 11 września 2001 roku... myślałem że jak to wszystko relacjonowali w telewizji to że zaczeła się wojna światowa.. tak to groźnie wyglądało :roll:

MOŻE KLIKNIESZ, DOŁĄCZ SIĘ

W moim przypadku to troszkę inaczej działa.

PS: już kliknąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04 a jak się teraz czujesz :?:Ja mam napięte mięśnie barków i będę musiał sobie odpocząć ;)

Ja jestem zmęczony. Przez ostatnie trzy doby spałem łącznie tylko kilka godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.