Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, ale mi banie zryłeś pod koniec dnia :P

Tomcio Nerwica, no i jutro brat powie, że go zmuszałam :P no bo ja tańczyłam nasz wiedźmowy taniec zaklinający wódkę by się nie kończyła, ale niestety pomyliłam zaklęcia i zamieniłam brata w osła :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh nie jutro znowu poniedziałek :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, zdecydowanie nie :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, może to jakaś telepatia? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro świętuję swoje urodziny.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ożyj w te urodziny i zrób coś dobrego dla siebie tego ci życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ożyj w te urodziny i zrób coś dobrego dla siebie tego ci życzę :D

własnie zrobię coś dobrego dla siebie.będą bogate w wrażenia

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co? :twisted:8)

to napewno nie będzie imprezowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=XyNPIcOF_zU][/videoyoutube]

Ja lubię taką muzykę. W ogóle to nastrój tej piosenki kojarzy mi się z nastrojem piosenek z programów "Disco Relax" i "Disco Polo Live".

Ja generalnie słucham metalu, ale bawię się tylko przy disco polo. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, lot awionetką nad miastem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.