Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, no myślami spowolnić, nie przeskakiwać do przodu, tak jak ruszasz ręką i zatrzymujesz ją to tak samo z myślami.

Za tępa jestem na to :(

-- 12 cze 2013, 21:15 --

eh ja nie myślałem nawet kiedyś o dogadywaniu się z innymi a teraz ze wszystkimi idzie świetnie

trzeba po prostu gadać ..........................gadać i po jakimś czasie jest ok

Taaa ja gadam a ludzie na mnie napadają jak przed paroma minutami. Ale nie w tym wątku. Aż cieszę się , że mam znieczulicę ostatnio bo bym się poryczała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe łechtajcie sie wzajemnie. Ja tu widze , ze umiejetnosc rozumienia tego co sie napisalo szwankuje. Laska chodzi z goła dupa po miescie i ma jeszcze czelnosc nazywac mnie debilem. A potem jęczy jak to jej niedobrze w życiu .

Zastanów sie siostrowiatru napierw co robisz nim zaczniesz rzucac wyzwiskami na lewo i prawo. Moze i masz taki charakter ale pomysl , ze byc moze ktos ma racje piszac do Ciebie w taki sposob w jaki Ja napisalem.

Chcialem cos jeszcze napisac jak ludzie postrzegaja takie damy jak Ty ale dam se spokoj a Ty jęcz dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, wydrukować i powiesić nad łóżkiem :pirate:

Ale nadal nie wiem w jakim celu. :roll: Tępak ze mnie..

A teraz to Twój avek mi się w ogóle nie wczytuje :?

-- 12 cze 2013, 21:38 --

hehe łechtajcie sie wzajemnie. Ja tu widze , ze umiejetnosc rozumienia tego co sie napisalo szwankuje. Laska chodzi z goła dupa po miescie i ma jeszcze czelnosc nazywac mnie debilem. A potem jęczy jak to jej niedobrze w życiu .

Zastanów sie siostrowiatru napierw co robisz nim zaczniesz rzucac wyzwiskami na lewo i prawo. Moze i masz taki charakter ale pomysl , ze byc moze ktos ma racje piszac do Ciebie w taki sposob w jaki Ja napisalem.

Chcialem cos jeszcze napisac jak ludzie postrzegaja takie damy jak Ty ale dam se spokoj a Ty jęcz dalej.

Chcesz się podbudować w ten sposób? :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.