Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, i co jak kawałek?

a może ktoś z pozostałych też posłuchał? najlpiej od 2minuty, najlepsze dźwięki. :smile:

No posłuchałam :D A mogę coś innego zapuścić?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Twoje klimatyczne... A to moje ulubione:http://www.youtube.com/watch?v=4fPnKU8cJWM

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no fajne :P są skrzypce, ale nie takie nachalne jak w filharmonii wkurzalo mnie zawsze. :smile:

w ogóle to, i pisze na poważnie, zamierzam nauczyc sie grac na jakims instrumencie, co Wy na to?

siostrawiatru wklej jeszcze dwa kawałki ulubione, tak żeby była pierwsza trójka całe podium, bo to uczciwe. ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, słucham pięknie,ale smutne...

Bo ja smutna jestem. Więc jakie ma być ;) Tak czy siak kocham ten kawałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, no wlasnie myslalem, ze mi cos doradzicie, ale wstepnie mysle o perkusji. ;)

perkusista zawsze stylu nie pajacuje, zdystansowany do otoczenia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.