Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, a bo zadowolona jak nigdy jesteś, jaką kawę sobie zrobić dzisiaj, żeby nie zasnąć do rana i rano po kilku godzinach snu, żeby być rześki i wypoczęty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, Putina nawet spirol nie zwali z nóg,to butelka sama od siebie pod stołem ląduje :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj tam Angela, przejście zrobić królowa przyszła :P:mrgreen:

-- 05 maja 2013, 19:51 --

zmienny, chcialam poprostu zrobic optymistyczne wejscie :P

Czemu nie chcesz spac? imho najlepsza czarna kawa :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :mrgreen:

carlosbueno, oj tam oj tam, ale jest królową :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, podkład mi się skonczył, dlatego tak wyglądam :P myślalam, że nikt nie zauważy :mrgreen: młodszy brat weź mi piwo przynieś na pocieszenie :P

Saraid, serio nie żyje? nie słyszalam o tym :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, xD jaki awek

no ok to walnę czarną, a nie chcę spać bo chcę czytać w nocy.

jeszcze brzuszki porobie, a póki co tu siedzę i odwlekam wszystko. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, dobra autografu ci nie dam , ale postaram się o wizę dla ciebie :P

Snejana, podkład się skończył i wreszcie siostra perukę zdjęła :P a tą koronę siostra może już zdjąć , wybory miss dawno się skończyły :D piwo na pocieszenie ? wprowadzę ustawę dyskryminującą starsze siostry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, kurde jak ja dawno już nie zarwałam nocki, teraz padam o 22, 23 nieprzytomna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ale zaraz o so chodzi :mrgreen:

Tomcio Nerwica, brat nie madruj mi tu, tylko idź się w końcu wykąp bo cały czarny od tego błota jesteś :P Gdzieś się tarzał ośle? :P

wprowadzę ustawę dyskryminującą starsze siostry

ale my już jesteśmy dyskryminowane, my potrzebujemy praw! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.