Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

co za pogoda :evil: grunt że długi weekend się zbliża...

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, wg prognozy pogody ma padać całą majówkę :shock:

-- 28 kwi 2013, 08:37 --

choć jedna z nich zapowiada całkiem ładną pogodę, więc komu tu wierzyć? :bezradny:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ja sobie lubię wszystko dobrze zaplanować, plus moja meteopatia - dobrze jest się przyszykować mentalnie na zmiany :mhm:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, wczoraj emanowałam energią, byłam taka szczęśliwa. Jednak ten stan nie trwał długo, gdyż po bezsennej nocy mam zjazd. :?

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wrony. Ja mam pogorszenie samopoczucia, a przynajmniej tak mi się wydaje, bo ja już nie jestem w tym względzie miarodajny. Dzisiaj wolne, a potem 2 dni do pracy. Jakoś przeżyję chyba.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od rana mam wrażenie, że pływam lub też lewituję :roll: wina pogody i ogólnej słabości, może kawka pomoże 8)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W domu staram się nie pijać by nie przegiąć. :pirate:

Więc albo walisz tzw siekiery,albo musiałaś/musisz sporo tego pić?

Pytam z ciekawości, sam raczej pije coś od czasu do czasu zwane "kawą" (1 łyżka rozpuszczalnej,pół szklanki mleka i 3 łyż cukru,więc to tylko wygląda jak kawa :mrgreen: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się czuję uzależniona od kawy :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.