Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, od kopania brata noga siostrę rozbolała :P leże i telewizję oglądam jak zwykle :P

jutro wstawię fotkę na forum , którą mi koleżanka z kursu dziś zrobiła , ale to jutro , bo dziś mi się nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, była zaje*sta :D

Jak Ty się wyrażasz

trochę kultury w du....e węża kaaaa mac :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, co teraz zrobić, żeby mnie przestała boleć., hm... klin klinem :P leń :evil: niech dość, że lezy to jeszcze wszystko na jutro przekłada :P

wykończony, ale Calineczka mówiła do mnie, a ja tylko taki język rozumiem :mrgreen:

omeeena, co słychać?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, też bym się chciała opalić bo bladam jak... :D ale narazie to opalam sie jedynie od dymu papierosowego :-|:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie lubię się opalać, opalenizny też nie lubię :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, możemy ją uciąć ... no co się siostra tak patrzy , tak się robiło w średniowieczu i była to najskuteczniejsza metoda :P cierpię na " jutronizm " chorobę ludzi leniwych i siostra też na to cierpi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, no właśnie też mi słonka brakuje, ile można :roll:

Tomcio Nerwica, a odrośnie? :zonk: nie, ja cierpię na pojutronizm, bo wszystko odkładam na pojutrze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.