Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, ale ja nie napisalem, ze to zle.

a patrz na ta fotke. niektorzy widza na niej twarz Jezusa, autor zdjecia twarz jakiegos greckiego muzyka.

ja tam widze twarz Jezusa albo krola leonidasa z filmu 300, ale nie o to chodzi, sama eterycznosc foty i jej barwy zachwycaja mnie...

omeeena a potem znowu na stadion przerobili. ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, przepiękna zorza . Bardzo ładna fota.

Wiesz, ja mam problem ogromny z krytyką jakąkolwiek.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienny człowiek ma tak w mózgu zakodowane, że nawet drobinki kurzu w powiększeniu wydają mu się być

twarzą :D

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooooooooooooooomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaa :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej nowoprzybyli

siostrawiatru, to Ty teraz jestes nad morzem, bo fotka jest z dzisiaj. 8)

wykończony, tak, bo ludzie musza miec dobrze rozwinieta funkcje rozpoznawania twarzy, w tlumie by sie pogubli inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jeszcze żyję :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, o, dawno Cie nie widziałam :D

Calineczka1990, jak pizza wyszła? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, była zaje*sta :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, to dobrze, ze zdrowiejesz :D tak trzymać :P

Calineczka1990, zazdroszczę :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jak zwykle nie mam nic ciekawego do powiedzenia :mrgreen: noga mnie boli :why: a u brata co tam w ogóle? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, fotke pokazalem bo zrobila na mnie wrazenie, w rozny sposob ludzie ja interpretuja, moja interpretacja nie jest tutaj jakims wyznacznikiem. :)

-- 07 kwi 2013, 20:15 --

Saraid, hejka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.