Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry wieczór :mrgreen:

powinni kręcić więcej horrorów :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Hmm, Nie wystarczy ci poranny horror pt: Ty,4 szafy ubrań i "NIE MAM CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ"? :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale ja serio nieraz nie mam co na siebie włożyć :roll: i to nie jest horror tylko.... proza życia :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś mnie przebił o złotówkę :why:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, aukcja się zakończyła, ale mam jeszcze kilka płaszczyków na oku 8)

cześć freya, dziękuję, jak tam? ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale chyba czyimiś zwłokami :mrgreen:

Calineczka1990, pomogę Ci ją rozwalić :twisted::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, najpierw musimy ją znaleźć :roll:

freya, rozumiem, mnie też to czasem dopada ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Damn it.

No to wygraj na następnych :mrgreen:

Snejana, Ok,dobry pomysł, daj tylko namiary targetów :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, znajdziemy a potem Kestrel, pomoże ją rozwalić i schowamy ją w mojej 5 szafie :mrgreen:

Aranjani, Wesołych :D Tyyy nie możesz patrzeć na jedzenie?! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, będę dzielnie walczyć! Snejana, ale będzie trzeba jej odebrać tą zieloną kurtałkę, którą przelicytowała! :yeah:

Aranjani, cześć jak tam? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :yeah:

Snejana, no... rzadko mi sie to zdarza... może na pogotowie musimy jechać? :mrgreen:

Calineczka1990, a jako tako;) snieg mnie wkur** ;) a u Ciebie ? a... śliczny avatarek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, u mnie ostatnio bardzo dobrze :yeah: dziękuję!

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry wieczór :mrgreen:

powinni kręcić więcej horrorów :evil:

Popieram :uklon:

Calineczka zeszło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.