Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, ale to się przeistacza w jakieś licytacje która grupa co i jak...

Wszędzie są ludzie i parapety, a każdy wierzy w to co chcę, wg mnie niema sensu dzielić tamci są tacy,owacy itp, a drudzy dobrzy i ultra super.

Jak ktoś jest ok to może i dla mnie w cthulhu wierzyć,co to ma do rzeczy :mrgreen:

carlosbueno, true

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to najbardziej toleruje żydów nikogo nie nawracają są religią zamkniętą a nie misyjną. No i dają łupnia muzułmanom a nie się przed nimi ukrywają albo zapraszają na audiencję mimo że w Afryce i Azji dziennie wyżyna się tysiące chrześcijan z rąk muzułmańskich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, rozumiem, co nie zmienia faktu, że ludzie są zbyt obojętni na takie zgromadzenia, jak można nie zezwolić na transfuzję krwi dziecka z powodu wiary. Przepraszam, ale to mój czuły punkt.

Co do żydów kiedyś przeczytałam artykuł: http://www.rp.pl/artykul/552823.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, też prawda ale w prawie każdym kraju o znaczącym odsetku muzułmanów są jakieś konflikty, akty terrorystyczne, a gdy stanowią znacząca większość reszta zmuszona jest do ucieczki, zmiany wyznania albo wymordowywana jest.

-- 27 mar 2013, 18:28 --

MamSwojePoglady, wiadomo żydzi są przekonani o własnej wyższości i wyjątkowości w końcu są narodem wybranym no ale doceniam ich wkład w rozwój świata, wynalazki, kulturę, naukę nie to co ci babrbarzyńscy muzułmanie których jedynym znanym wynalazkiem był mocny alkohol którego zresztą nie piją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, Co prawda,to prawda że jest to dosyć konfliktowa (o ile nie najbardziej) konfliktowa grupa wyznaniowa,ale to też pewnie wina zacofania i biedy...nie żebym jakoś bronił muzułmanów,nawet za nimi nie przepadam szczególnie,ale chyba nie wszyscy to debile które wysadzają się w środku metra...

Choć czasem jak się czyta,to chyba jedynie Atom by im pomógł -,-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a zacofani i biedni są właśnie przez islam który jest wsteczny, nawet miliardy petrodolarów nie zmieniły sposobu ich myślenia. Bill Gates był kiedyś w Arabii Saudyjskiej na wykładach i powiedział że nie widzi szans dla rozwoju kraju który 50% swojego społeczeństwa trzyma zamknięte w domu. Gdyby nie petrodolary dalej by w namiotach mieszkali i paśli kozy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy samo to, że się z kimś nie zgadzam i uważam jego poglądy za herezję, oznacza, że mogę mówić o nim: ty chooju albo ty koorwo???!!!

to nie jest dyskusja o religii, tylko szacunku kulturze i wychowaniu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.