Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry - otwieram :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadal u mnie jest zimno, a śnieg jak nie chciał tak nie chce się topić, gdzie ta wiosna? :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, hi

slow motion, nie narze..(no dobra staram się :lol:)

U mnie nawet ok,wracam do domu ojca od brata,myśle o jakimś urlopie bo ostatnio robota mnie do ku***** doprowadza a w sumie niewiele sie dzieje,ale coś mnie dobija w tym miejscu,poza tym psychicznie lepiej niż pare miesięcy temu,fizycznie też ok

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, ostatnio wcale nie takie spowolnione. Motorek w dupce mi wyrósł :yeah:

Slow coś takiego? :lol:

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

slow widziałaś moją odpowiedź?

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, dla mnie to tylko budynki,siedzę tam gdzie wygodniejsza sytuacja finansowa,zaś sentyment i uczucia co do rodziny ostatnio budzą we mnie sprzeczność,ale patrząc subiektywnie,rodzina to dla mnie trochę obcy ludzie..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.