Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, to fakt albo ją wykorzystać do robienia kanapek i sprzątania :P widzi siostra jakiego ma dobrego brata :P

szlachta się bawi

pić , pier... , nie żałować szlachta musi pobalować :P nie mogłem się powstrzymać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to fakt albo ją wykorzystać do robienia kanapek i sprzątania :P widzi siostra jakiego ma dobrego brata :P

szlachta się bawi

pić , pier... , nie żałować szlachta musi pobalować :P nie mogłem się powstrzymać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, taa bo rodzine to najłatwiej wykorzystać :P tak dobrego mam brata, normalnie skarb, nic tylko zakopać :mrgreen:

-- 04 mar 2013, 22:08 --

pić , pier... , nie żałować szlachta musi pobalować nie mogłem się powstrzymać

a sprzątanie oczywiście zostawić siostrze :roll:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, taa bo rodzine to najłatwiej wykorzystać :P tak dobrego mam brata, normalnie skarb, nic tylko zakopać :mrgreen:

-- 04 mar 2013, 22:08 --

pić , pier... , nie żałować szlachta musi pobalować nie mogłem się powstrzymać

a sprzątanie oczywiście zostawić siostrze :roll:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, i bić rodzinę wałkiem po głowie to też przychodzi łatwo :P może mnie siostra zakopać , tylko kto zlew naprawi :P

a sprzątanie oczywiście zostawić siostrze

jak siostra zasłuży to poleje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, i bić rodzinę wałkiem po głowie to też przychodzi łatwo :P może mnie siostra zakopać , tylko kto zlew naprawi :P

a sprzątanie oczywiście zostawić siostrze

jak siostra zasłuży to poleje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie rodzinę bić, tylko brata 8) hm jak brata zakopię to myslę, ze w więzieniu nie bede się musiała się zlewem przejmować :P zreszta brat i tak nie umie go naprawić! :P

jak siostra zasłuży to poleje

o tak proszę, bo jutro wstaje o 5 i bez wspomagaczy nie dam rady :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie rodzinę bić, tylko brata 8) hm jak brata zakopię to myslę, ze w więzieniu nie bede się musiała się zlewem przejmować :P zreszta brat i tak nie umie go naprawić! :P

jak siostra zasłuży to poleje

o tak proszę, bo jutro wstaje o 5 i bez wspomagaczy nie dam rady :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.