Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, a to może się napiję tej za mocnej herbaty :mhm:

Saiga, ja i tak uważam, że spokojnie byś zdał :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, a to może się napiję tej za mocnej herbaty :mhm:

Saiga, ja i tak uważam, że spokojnie byś zdał :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dokładnie. Ci, co się kują na blachę też sikają w galoty, gryzą pazury, nie śpią po nocach i łykają prochy. Dopiero po wyjściu z sali widzi się, że nie taki diabeł straszny...Każdy to musi przejść.

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dokładnie. Ci, co się kują na blachę też sikają w galoty, gryzą pazury, nie śpią po nocach i łykają prochy. Dopiero po wyjściu z sali widzi się, że nie taki diabeł straszny...Każdy to musi przejść.

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wlasnie, a propos mojej powiastki-pisales, ze nie znasz sie na Mass Effect, wiec nie dasz zadnej opinii, ale przeciez moglbys napisac, czy tekst jest np. przejrzysty, czy sa jakies bledy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wlasnie, a propos mojej powiastki-pisales, ze nie znasz sie na Mass Effect, wiec nie dasz zadnej opinii, ale przeciez moglbys napisac, czy tekst jest np. przejrzysty, czy sa jakies bledy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, 8) za okularami mogę rolować gałami i tego nie widzisz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, 8) za okularami mogę rolować gałami i tego nie widzisz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Nie param się pisarstwem,więc nie podpowiem ci nic co do stylu i składni.

Interpunkcja też u mnie leży, orty ci poprawi word/przeglądarka : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Nie param się pisarstwem,więc nie podpowiem ci nic co do stylu i składni.

Interpunkcja też u mnie leży, orty ci poprawi word/przeglądarka : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, mass-effect-opowiadanie-t41179.html ;) . Chyba zaczne robic oddzielne tematy na nowe rozdzialy, bo jak dodaje kolejne, to sie nie pojawia jako nowy post i nie mozna tego zauwazyc :P

-- 02 mar 2013, 21:31 --

omeeena, bardziej chodzilo mi o cos w tym stylu:

bo pisze opowiadanko w tym uniwersum :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, mass-effect-opowiadanie-t41179.html ;) . Chyba zaczne robic oddzielne tematy na nowe rozdzialy, bo jak dodaje kolejne, to sie nie pojawia jako nowy post i nie mozna tego zauwazyc :P

-- 02 mar 2013, 21:31 --

omeeena, bardziej chodzilo mi o cos w tym stylu:

bo pisze opowiadanko w tym uniwersum :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.