Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spotkania w realu....

Olka

Rekomendowane odpowiedzi

Ola co miałaś na myśli pisząc, że Korek ma być twardy????? :D:D:twisted::twisted:

No własnie to -najpierw ma być twardy ....a poźniej sztywny.........

I tak cztery razy!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Edytowane przez Gość

"...by czuć upadek z wysoka spaść trzeba. Być na dnie by móc sięgnąć nieba......"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ola co one robiły u mnie w plecaku......no pamietam, że ściągałem Cie z tego głośnika, bo juz sie wywracałaś.......

Niegrzeczny chłopczyk ......... teraz juz wiem dlaczego tak bardzo chciałes trzymac ta drabine po ktorej schodziłam!!!!!

"...by czuć upadek z wysoka spaść trzeba. Być na dnie by móc sięgnąć nieba......"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

był tez alkohol co nie jest bez znaczenia....no i ten tego.....słaby mam harakter.

No tak ......... kobiety mówia ze ich głowa boli............ a faceci zawsze sie tłumacza alkoholem...... :shock:

czuje sie niezaspokojona....... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co ?? ja nie wiem jak to zrobiła moja siostra ale ona faktycznie spotała się z ludźmi w wyznaczonym miejscu ( w łodzi) i nawet wynajeli na noc pokoje!!

ciekawa jestem czy nam, się uda. tymbardziej ,ze mamy lęk przed jazdą autobusmi.........

dobrze jest, dobrze jest, dobrze jest , DOBRZE JEST!

Nikt nie jest bezużyteczny na świecie, jeśli pomaga w trudnościach komukolwiek innemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi