Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy masz?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

mam od 11 lat, ale nie korzystam :why:

na_leśnik, czemu tak długo nie było Cię na forum ?

Pytanie do kolejnej osoby - Czy masz ochotę rzucić wszystkie leki w cholerę ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie

Arasha, potrzebowałem przerwy od forum, bo poszedłem na terapię grupową, którą obecnie powoli kończę (chciałem uniknąć rozładowywania trudnych emocji poza grupą).

Masz łaskotki? :P

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a gdzie chodziłeś na tę grupę ? Pomogła Ci ( jak czujesz ) ? A leków nie chcesz rzucić, bo nie bierzesz, czy dlatego, że dobrze na Ciebie działają ? ( sorry za tyle pytań :uklon: )

Nie wiem, czy mam

Niech to pytanie przejdzie dalej

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, ochotę mam, niestety dopóki jej nie skończę będę milczał jak grób (powód w moim poprzednim poście ;) )

Arasha, na grupę łażę do VeraMedu w Katowicach. Odnośnie tego czy mi to pomogło to trudno powiedzieć. Niewielkie zmiany w sobie widzę, ale dopiero czas pokaże czy będą one trwałe. A co do leków to biorę według wskazań lekarza i działają :) .

Czy masz za sobą jakieś doświadczenie o którym chciałbyś/chciałabyś zapomnieć? Jakie?

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi