Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba trza z wyczuciem,może nie udawać samca co pożera skały jak cukierki a kości łamie samą siłą woli,bo taka macha się jebnie po chwili i wyjdzie wielki filar gówna zamiast jakiegoś cool imidżu.

Ale też i z problemami,wadami czy zbytnią szczerością chyba nie można się wyebać coby nie wyjść na ciotę.

Najlepiej na początku znajomości lepiej o problemach nie gadać,a przynajmniej nie zaczynać tematu,trzeba jak to mawiają "oszczędnie wyjawiać prawdę i fakty" :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby mi facet tak powiedział to nie wiedziałaby co mam odpowiedzieć

Ja bym na Twoim miejscu poszedł w ślinę :mrgreen: Napięcie rozładowane, ogólne rozluźnienie i pierwsze lody przełamane - same plusy! :lol: Nieee... Tak na poważnie? Ja bym powiedział, że skoro krótko się znamy, to po prostu musimy się oswoić z sytuacją. Tyle ;) Krótko, zwięźle i na temat. Bez wyżalania, wyciągania brudów itd.

Zresztą, tak jak wspomniałaś, pobędą ze sobą to się rozkręcą ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Amarant_89, dokładnie, dlatego mówię, żeby zachowywać się naturalnie :D

A tak w ogóle to... Umówiłam się ostatnio ze znajomymi, ale jak przyszło co do czego to nikt się do mnie nie odezwał i nie odpisywał. Niby mam to w dupie ale się zastanawiam dlaczego tak się dzieje, że raz świetnie się wszyscy razem bawimy, umawiamy na kolejny raz a potem takie coś odwalają? Zresztą dalej się nie odzywają. Kompletnie się tego nie spodziewałam. Ludzie to ch**e :/ Jestem zbyt fajna, żeby mnie tak traktować :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle to... Umówiłam się ostatnio ze znajomymi, ale jak przyszło co do czego to nikt się do mnie nie odezwał i nie odpisywał. Niby mam to w dupie ale się zastanawiam dlaczego tak się dzieje, że raz świetnie się wszyscy razem bawimy, umawiamy na kolejny raz a potem takie coś odwalają? Zresztą dalej się nie odzywają. Kompletnie się tego nie spodziewałam. Ludzie to ch**e :/ Jestem zbyt fajna, żeby mnie tak traktować :nono:

Tacy są ludzie, niestety :bezradny: Nie szczerzy, nie potrafiący powiedzieć prosto w twarz o co właściwie chodzi... Ile ja takich sytuacji miałem - o jeny! Ile dziewczyn mnie tak "spławiało" - O JENY!!!! :mrgreen: Wiem, że to boli (może nie jakoś silnie, ale zawsze), ale prawdopodobnie nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie "dlaczego?", a zwłaszcza nie szukaj odpowiedzi (i przyczyny) w swojej osobie, bo tak jak napisałaś: "Jestem zbyt fajna, żeby mnie tak traktować" :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na to za wiele nie poradzę,jedynie mogę życzyć powodzenia byś wytrwała te 3 miesiące do końca,chodziła do psychologa nadal.

Staraj się też zająć tym czym lubisz (jeśli się da) i pi razy drzwi nie myśleć i nie rozważać swojego stanu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black_amor, Spróbować możesz...nie wiem,sam miałem zdawać maturę w tym roku ale olałem temat,jeśli jednak dałabyś radę zdać...szkoda to marnować,próbuj,a z samopoczuciem nie jest tak,że zawsze jest źle,to zwykle cyklicznie się zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja niechce jej zdawac. Nie mam siły na to narazie. Wolała bym ja zdac za rok. Juz próbowałam ale było coraz gorzej jesli chodzi o moja klase :( Wiem ze bede miec rok w plecy i bede musiała sie zapisac do jakiegos liceum na weekendy bo w swojej szkole na rok kiblowania nie zostane :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą koleżanką chodzę do szkoły więc będzie musiała jakoś mi się wytłumaczyć. Ciekawe co wymyśli. Pośmieję się chociaż :D

O tak! Zapędź w kozi róg :D Może być zabawnie :D

Dobra... już się wyjaśniło. Okazało się, że nikt w piątek nigdzie nie wychodził xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Indifference1, Czyli nie zostałaś olana...wcześniejsza teoria jest inwalidą.

Black_amor, Ludzie zwykle patrzą swojego nosa,nie zważają na innych,żyją swoim życiem,na to niewiele się poradzi,trzymaj się swojego grona,na tyle ile możesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą koleżanką chodzę do szkoły więc będzie musiała jakoś mi się wytłumaczyć. Ciekawe co wymyśli. Pośmieję się chociaż :D

O tak! Zapędź w kozi róg :D Może być zabawnie :D

Dobra... już się wyjaśniło. Okazało się, że nikt w piątek nigdzie nie wychodził xD

Ale jednak Ciebie o tym nie poinformowali, co nie? Ehh... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie poinformowali ale też bez sensu byłoby dzwonić do 10 osób (czy ile nas tam miało iść) tylko po to żeby powiedzieć, że nie idziemy :D Także faktycznie, nie zostałam olana ^^

I znowu jest poniedziałek a ja jedyne o czym myślę to o nadchodzącym weekendzie. Matura za 2 miesiące !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie poinformowali ale też bez sensu byłoby dzwonić do 10 osób (czy ile nas tam miało iść) tylko po to żeby powiedzieć, że nie idziemy :D Także faktycznie, nie zostałam olana ^^

I znowu jest poniedziałek a ja jedyne o czym myślę to o nadchodzącym weekendzie. Matura za 2 miesiące !!!

Idź moją drogą,olej maturę,nim do niej podejdziesz ! Oh wait D: ....

Jak masz prezentacje,umiesz gramatyki z angielskiego i trochę słówek,a z matmy masz pojęcie o układach równań,nierównościach i innych wariacjach tego badziewia - możesz to olać i się bawić - zdasz D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi