Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ataki (jak wyglądają, jak sobie radzimy)

cicha woda

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, kurde ale to jest straszne powiem Ci! Tzn. nie wiem czy masz tez takie zmeczenie w oczach? Az mi ciezko cokolowiek robic :( To troche taki jakby bol glowy, ale bardziej ucisk, i az ciezko mi patrzec na cokolowiek ;( kurde, co to jest za dziadostwo znowu???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hania33, jak Was czytam to jestem przerażona :why: ja od jutra zaczne brac i nie wiem czy juz iść na l4 czy moze sie od razu zwolnie :why: ja na antykoncepcje na przykład reaguje bardzo źle i bardzo szybko dlatego nie moge stosowac :( A tutaj teraz te tabletki :( Jez.......to ja chyba umre :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich .... Rozumiem co przezywacie .... Trzeba zauważyć jak narasta LĘK to taka spirala ....co jak się zacznie to trudno przerwać... Jedno , drugie ,.....piąte ,itd.. / boję sie , jest '''mi''' słabo , kreci''' mi''' się w głowie....../Nakręcanie negatywne/! Trzeba się nakręcac pozytywnie ...np. Świeci słońce , super ... jak ciepło .....itd... Mózg nie wie co jest prawdą , REAGUJE na nasze myśli ....jak myslisz o czymś smutnym ....reakcje organizmu są wiadomo jakie np.łzy ....Myślisz boję się .....ORGANIZM reaguje ... spięte mięśnie , ...myślisz dalej ...negatywnie ...zawroty głowy ....................STOP....Pomyśl ....idąc ...widzisz kwiaty ...oj , jakie piekne ...Jak pomyślisz o lecie / Zamknij oczy ...wakacje co Ci się kojarzy ?...Ciepło....miło....bez szkoły ...bez stresu.....SUPER..../ takie myśli są siła napędową RADOSCI ...SIŁY.... czego Kochani Wam brakuje ....................Będzie dobrze wyzdrowiejecie .....Pozdrawiam wszystkich Alicja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi