Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwny dzień. Rano i przedpołódnie to był koszmar. A potem wszystko powoli do normy zaczęlo wracac. Teraz jestem w miarę spokojna( jak na mnie)

Pewnego dnia zrozumiałam że ja nie umiem nic.....

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Vetira 2000mg propranolol30mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwny dzień. Rano i przedpołódnie to był koszmar. A potem wszystko powoli do normy zaczęlo wracac. Teraz jestem w miarę spokojna( jak na mnie)

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, taki dzień - u mnie też nie za bardzo.

Zabrałam się do pracy, przygotowuję co nieco na jutrzejsze spotkanie z Dziećmi...nie myślę o sobie :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, taki dzień - u mnie też nie za bardzo.

Zabrałam się do pracy, przygotowuję co nieco na jutrzejsze spotkanie z Dziećmi...nie myślę o sobie :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur*w jak ja nienawidzę niedziel i tych zdjęć na fb szczęśliwych ludzi z wczorajszych imprez!!!

Wrażenie, że znane miejsca wydają się obce i przerażające, zamazany spowolniony wzrok,śnieg optyczny, nadwrażliwość na światło(zwłaszcza na sztuczne), otępienie...

Doraźnie xanax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur*w jak ja nienawidzę niedziel i tych zdjęć na fb szczęśliwych ludzi z wczorajszych imprez!!!

Wrażenie, że znane miejsca wydają się obce i przerażające, zamazany spowolniony wzrok,śnieg optyczny, nadwrażliwość na światło(zwłaszcza na sztuczne), otępienie...

Doraźnie xanax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadzieja. Chodzę spieta,rano było okropnie. Najchętniej odstawiłabym ten antydepresant,ale skoro już wzięlam 10 dni to szkoda to zmarnować. W końcu chyba przyjdzie dzien ze zacznie on działac jak trzeba?

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beznadzieja. Chodzę spieta,rano było okropnie. Najchętniej odstawiłabym ten antydepresant,ale skoro już wzięlam 10 dni to szkoda to zmarnować. W końcu chyba przyjdzie dzien ze zacznie on działac jak trzeba?

Arketis20mg

Clonazepenum6mg

Hydroksyzinum25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już w domciu beautiful.gif

Trochę zmęczona po szkole i podróży.Marzę żeby wskoczyć do łóżeczka,ale szkoda mi dnia.Jutro znów do tej cholernej pracy puke1.gif

Czuję,że tego stresu związanego ze szkołą i pracą mam za dużo.

Plany na resztę dnia? Może mała przepierka i wieczór z rodziną i moimi cudeńkami 049.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już w domciu beautiful.gif

Trochę zmęczona po szkole i podróży.Marzę żeby wskoczyć do łóżeczka,ale szkoda mi dnia.Jutro znów do tej cholernej pracy puke1.gif

Czuję,że tego stresu związanego ze szkołą i pracą mam za dużo.

Plany na resztę dnia? Może mała przepierka i wieczór z rodziną i moimi cudeńkami 049.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PW nie działa.znowu jest jakiś wirus?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo

ciekawe czy administrator coś na to poradzi czy wywali post do hasioka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo

ciekawe czy administrator coś na to poradzi czy wywali post do hasioka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary sposób nie chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary sposób nie chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi