Skocz do zawartości
Nerwica.com

irracjonalne objawy co robic...?bole nerwowe

dunkan

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich , dawno tutaj nie zagladalem

opowiem moja historie bo juz mnie to tak neka ze szok...

ostatnio mam wiele nerwow z dziewczyna w domu i wogole ,choruje na nn i lecze sie na stach przed hiv i wmawianie sobie chorob. w piatek wieczorem 18 lutego wypatrzylem pieprzyk czy tez znamie na klatce piersiowej , jakies dziwne , zawsze tam mialem pieprz ale mi sie niespodobal , i strach - czerniak( bylem w u dwoch dermatologow , ogladali pieprze pod tym diagnodkopem i mowia ze nia ma powodow na dzien dzisiejszy do niepokojow ale lepiej bym wycial bo to mnie uspokoi i bedzie dla mnie i tak dobre bo znamie w miejscu narazonym na slonce) ...w sobote na drugi dzien jak jjechalem na studia to zaczelo mnie z rana bolec w klatce piersiowej tak pod mostkiem , myslalem ze przejdzie lecz bol jest do dzis i z kazdym dniem byl inny raz z tylu raz po bokach raz znowu w okoliach mostka , to w plucach latal jak glupi , i byl caly czas ale nie duzy, i teraz od wczoraj boli mnie jak sikam i pobolewa jadro...dziwne zbiegi okoliocznosci , wmawialem sobie ze to nerwobole to wszystko ale teraz te bole przy oddawaniu moczu i bol jadra ...(mialem kilka razy zapalenie jadra przez sikanie na swierzym powietrzu po pijaku :)) - ostatnio tez na mrozie oddawalem mocz. wmawiam sobie najgorsze...ze pobolewaja mnie moze nerki i to jakas niewydolnosc... teraz jak pisze boli mnie w okolicy pieprzyka i moze juz przerzuty, poprostu warjuje ze strachu...

mysle tylko o tym..

zna ktos moze jakiegos bardz dobrego psychoterapeute od takich zaburzen? moze byc prywatnie

i wogole czy mieliscie tak...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwazam ze ten ten post nadaje sie do postu o hipohondrii oraz osobnym , bo w ogolnym mozna kogos pominac wiadomo jak jest, chce tylko dostac odpowiedzi czy ktos tak mial i moze mnie zrozumiec, prosilbym by zostawic ten temat przez kilka dni a potem usunac , wiem ze nie jestem moderatorem i forum ma zasady ale prosze mnie zrozumiec...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi