Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

cieszę się z tego, że brat mi zainstalował nowego Linuxa z 2024 roku, dzięki czemu dobrze mi działają moje ulubione strony internetowe, m.in. będę mogła oglądać filmy i słuchać muzyki na youtube 😍

Edytowane przez alone05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi dobrze poszły zajęcia z eng. Na sywioł robię zadania z C1 na tyle, aby zaliczyć.

W dniu 27.11.2024 o 01:36, Purpurowy napisał(a):

Śmieszy mnie nazywanie mnie przez rodzinę "kruszynka" albo "wróbelek", pomimo moich 100cm w pasie. Jestem najniższy i najlżejszy z rodzeństwa, pomimo że mają 12, 13 i 14 lat. Mama i ojczym też sporo wyżsi i ciężsi.

No ale nie wyczuwasz w tym ironii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JureckiLeki pomagają, wróciłem do nich gdy miałem jeszcze gorszy stan, przypominał ten sprzed próby, a teraz różowo nie jest, ale ustabilizowane na takim jeszcze chyba bezpiecznym poziomie. W ogóle biorę leki bardziej przeciw lękowe i niż antydepresanty. 

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Właśnie mi chyba też i cały czas  tlą mi się w głowie pośrednie myśli o śmierci.

Kurde. To samo mam. Wszędzie myśl, że i tak wszyscy umrzemy i że to wszystko jest jakieś takie jałowe i niezrozumiałe. Przeraża mnie to wszystko...

Ucieszylo a zarazem zmartwiło, że biorę nadal pręgę w dużej dawce. Bez tego nie umiem żyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki łasce Bożej byłem na dwóch spacerach z tatą który ma postępującą demencję., Po wypadku drogowym - po 6 tygodniach na OIOM-ie nie chodziłem. Wielki dar chodzenie. Spacery dobrze robią tacie na mózg, a i wierzę że w Chrystusie mogę przy okazji być tacie pomocą duchową - psychiczną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Kurde. To samo mam. Wszędzie myśl, że i tak wszyscy umrzemy i że to wszystko jest jakieś takie jałowe i niezrozumiałe. Przeraża mnie to wszystko...

Ucieszylo a zarazem zmartwiło, że biorę nadal pręgę w dużej dawce. Bez tego nie umiem żyć. 

Ja mam inaczej, to są myśli typu, że chciałbym być śmiertelnie chory i już stąd odejść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi